AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, beraberinde AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ve Belediye Başkanı ile birlikte şehir merkezinde ki esnafları ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Şehir merkezinde ki çeşitli meslek dallarında faaliyette bulunan esnafları işyerlerinde ziyaret eden AK Parti İl başkanı Kazım Sunar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider , Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ile parti yöneticileri esnafların sorunlarını dinledi.

Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan heyet, Nevşehirli esnaflarla da sohbet etme imkanı buldu.

TBMM ‘nin tatil dönemine girdiği bu günlerde AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ile birlikte gerçekleşen ziyarette esnaflar , memnuniyetlerini dile getirdiler.

Esnaflara yönelik ziyaretlerin bundan sonraki süreçte de devam edeceği belirtildi...


 AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar,Milletvekilleri Erdal Feralan,Murat Göktürk,Ebubekir Gizligider ve Belediye Başkanı Hasan Ünver Nevşehir de esnafları ziyaret ediyor.

 

Ziyaret amacı Bayramlaşma ve esnaf ziyareti şeklinde ifade ediliyor.Haberimizin detayları ilerleyen dakikakalarda gelecek...