AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, iftar öncesinde İl Başkan Yardımcısı Salih Açıkgöz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Bilgiç ve Gençlik  Kolları Başkanı Haluk Köybaşı ile birlikte Gazhane Caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak hayırlı ve bereketli işler temennisinde bulundu.

İl Başkanı Kemikkıran; "İl Başkan Yardımcılarım ile beraber esnafımızla iftar öncesi hasbihal edip, gönül sohbetlerine ortak olduk." dedi.

İftara sayılı dakikalar kala bu kez bir ekmek fırını tezgahına geçen AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, iftar için vatandaşların pide ve ekmek siperişlerini alarak ramazan aylarını tebrik etti.

İl Başkanı Kemikkıran; "Ramazanın olmazsa olmazı sıcacık pidelerin arasında vatandaşlarımızla sohbet etme fırsatı bulduk. Fırında, pidelerin başında oruç tutmak da zorlamadı değil hani..." ifadelerinde bulundu.

Ardından akşam ezanıyla birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'ın da katılımıyla birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle iftarını çocuklarla yaptı.

“Bir çocuk gülerse dünya güler.”

İl Başkanı Kemikkıran; "Günün anlam ve önemine istinaden Çocuk İftarımızı gerçekleştirdik. Allah kabul etsin.." dedi.