AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran Enderûn Kariyer Günleri kapsamında Zeki Soyak Erkek Öğrenci Yurdu öğrencileriyle buluştu.  İl Başkanı Ali Kemikkıran'a Ak Parti Nevşehir İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Taner Güven ve Ersin Doğan ile Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı da eşlik ettiler.

Öncelikli olarak yurt öğrencilerine kendini tanıtan Ali Kemikkıran sonrasında Enderûn Eğitim Vakfı’nın Nevşehir’deki önemine ve hizmetlerine değinen Ali Kemikkıran bu yurdun yapımında emeği geçen, siz öğrencilere bu imkanı sağlayan vakıf yöneticileri ve gönüllülerinden Allah razı olsun diyereköğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Programın sonunda öğrencilerle bir arada bulunmaktan çok keyif aldığını belirten Ali Kemikkıran Yurt Müdürümüz Mustafa Fehmi Çiftçi’ye teşekkür ederek öğrencilerle vedalaşarak yurttan ayrıldı.

Programda bulunan Enderûn Eğitim Vakfı Genel Başkanı Mustafa Aydoğdu ve Zeki Soyak Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Mustafa Fehmi Çiftçi de Ali Kemikkıran’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti