Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mehmet Ali Tanrıver, www.fibhaber.com'a yaptığı açıklamasında; Hadi Bakalım Sayın Taşçı İStifaya davet ediyorum dedi.

Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mehmet Ali Tanrıver, 7 Haziran'da Eğer bu seçimlerde biz 1 Milletvekili çıkartamaz isek "Ben İstifa ederim" diyerek önceki seçimde kendisini istifaya davet eden MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı'yı istifaya davet etti.

Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Tanrıver, Şimdi MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı'nın sözünde durmasını ve İStifa etmesini bekliyorum dedi.

Bu arada haber merkezimize gelen ilk haberde MHP Çat teşkilatının istifa ettiği bilgisi elimize ulaştı.

Şimdi Gelin MHP İl Başkanı Göksel Taşçı'nın 7 Haziran sürecinde AK Parti İl Başkanı M.Ali Tanrıver'e İStrifa daveti haberini yeniden hatırlayalım.

Taşçı'dan Hodri Meydan ! Ben İstifa Ederim  ...

MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı net konuştu : "7 Haziran'da Eğer Nevşehir'den Milletvekili çıkaramazsak, seçimden bir gün sonra istifa ederim” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı www.fibhaber.com a yaptığı açıklamada; 7 Haziran Genel seçimleri arifesinde Biz elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Genel merkezimizin talimatları doğrultusunda çalışıyoruz.Ziyaretlerimizde Nevşehir halkımız Gerek Partimize gerekse Adaylarımıza ve bizlere büyük teveccüh gösteriyorlar. Bu teveccüh 7 Haziranda da sandıklara yansıdığında Allah'ın izniyle Nevşehir'de Milletvekili yada Milletvekilleri göndereceğiz dedi.

MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı açıklamasında; " Biz 7 Haziran Genel Seçimlerinde MHP'den Nevşehir Milletvekilleri çıkaracağız. Ve 13 yıllık özleme bu defa son vereceğiz... "Bu MHP il ve ilçe teşkilatları için başarı kabul edilir dedi.

Biz İstifa Ederiz Ya Siz ?

Bunu hiç düşünmüyor ve tahmin etmiyoruz fakat velev ki 7 Haziran'da eğer MHP milletvekili çıkaramıyorsa o zaman 8 Haziran sabahı saat: 09:00 da parti binamızda toplanır ve  istifamızı sunarız. Şahsen ben partime adaylarıma ve Nevşehir halkımıza son derece güveniyorum. Biz bu konuda netiz ama aynı şekilde diğer siyasi partilerin ve "özellikle iktidar partisi AKP den de aynı açıklamayı bekliyoruz Hodri Meydan" dedi.