AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar oyunu Güzelyurt Mahallesi Turgut Akdeveli İlköğretim Okulu 1070 Nolu sandıkta eşi ve oğlu İlhan Doruk Yanar birlikte kullandı. 

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Güzelyurt Mahallesi Turgut Akdeveli İlköğretim Okulu'nda oyunu kullanan AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Sandıklar demokrasilerin güvencesidir.. Rabbim günümüzü zaferle taçlandırsın inşallah sözleriyle seçimlerin Türkiye için hayırlı olması dileğinde bulundu.

Oy kullanma işlemi sonrası çıkışta açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar , "Her seçmen gibi biz de bugün vatandaşlık görevimizi yerine getiriyoruz. Katılımın oldukça iyi olduğunu düşünüyorum. Bu seçim Türkiye için bir dönüm noktası olacak. Seçmenin iradesine saygımızı sonsuzdur. Seçmenimiz, milletimiz neyi takdir ederse biz siyasiler olarak Milli iradeye boynumuz kıldan incedir. Ben tekrar Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi ve milletvekili seçimlerinin Türkiye için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum" dedi.