AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver,  milletçe ortak sevinç ve mutluluk günleri olarak da değerlendirilen dini ve milli bayramların toplum hayatında vazgeçilmez bir önem taşıdığını belirtti.

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, 28 Temmuz’da başlayacak Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Yaşadığımız toplumda ortak sevinç günleri olarak da bilinen bayramların, toplumsal hayatta yardımlaşma ve dayanışmanın sağlanmasında önemli bir yer tuttuğunu vurgulan Tanrıver,

“Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı tüm fazileti ve feyzi  ile geride bırakmaya hazırlanırken,  bir bayrama daha  kavuşmanın tüm milletçe ortak sevincini yaşıyoruz. Kederde, tasada bir ve beraber olan insanlarımızın, böylesine önemli bir günde birlik ve beraberlik içerisinde bir bayramı daha, milletimizle birlikte yaşamanın engin bahtiyarlığını yaşıyoruz. Unutulmamalı ki bayramları bayram yapan onu yaşayan ve yaşatanlardır. Ramazan bayramının daha müreffeh bir geleceğe ulaşmamıza, aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirmesine, toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmemize vesile olmasını diler, bayramın sadece milletimiz için değil, İslam alemi başta olmak üzere bütün dünyaya huzur ve barış getirmesini temenni ederim”.