Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’ın İzmir’de düzenlenen Travel Turkey fuarında olması sebebiyle yerine vekaleten bakan AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kılıç Cuma namazından sonra şehir içi dolmuş durağında çalışan esnaflarla bir araya gelerek öğle yemeğinde buluştu.

Ürgüp’te şehir içi taşımacılık yapan S.S 33 Nolu Motorlu Taşıyıcılar kooperatifinin daveti üzerine dolmuş idare ve hareket noktasına giden Mustafa Kılıç burada şoförler ile sohbet ederek öğle yemeği yedi. Ziyarette ilçenin genel durumu, belediye çalışmaları ve son zamanlardaki genel Türkiye konularında, dolmuş şoförleri ile fikir alış - verişinde bulunan Kılıç, davetlerinden dolayı Kooperatif Başkanı Sadık Süzer ve diğer esnaf arkadaşlara teşekkür etti.

Kooperatif Başkanı Sadık Süzer ve şoförlerde davetlerini kırmayarak kendilerini ziyaret eden Belediye Başkan Vekili, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kılıç’a teşekkür ederek her zaman bir araya gelip sohbet ederek hasbihal etmek istediklerini çay içmek istediklerini bundan dolayı çok mutlu ve memnun olacaklarını dile getirdiler.