Nevşehir'de  temaslarını tamamlayan AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un katılımlarında Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen toplantıya, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi  ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Kadın Kollar Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve çok sayıda partililer katıldı.

İl Başkanı Avukat Mustafa Rauf Yanar'ın konuşması ile başlayan 85. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'nin konuşmaları ile devam etti. Akabinde ise AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş partililere seslendi. 

AK Parti Nevşehir İl Danışma Meclisi toplantısında AK Kadroların coşkusu muhteşemdi diyen Kurtulmuş"Teşekkürler Nevşehir. Kutlu Dava Güçlü Türkiye için Durmak yok yola devam..." dedi.

Toplantıda Nevşehir'de yapılan yatırımlar ele alınarak meydana gelen sorunlar ile ilgili karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Kasım ayı Genişletilmiş AK Parti Nevşehir İl Danışma Meclisi toplantımızı Sayın Numan Kurtulmuş’un teşrifleriyle tüm teşkilatımızla gerçekleştirdik. “AK Parti,milletimizin kurduğu ve 16 yıldır büyüttüğü bir partidir. Milletimizin güçlü yarınlarına Sayın Recep Tayyip Erdogan liderliğinde yürüyoruz" dedi.

Açıkgöz;  Yerel seçimlerde yeni zaferleri Allah’ın izni, milletimizin desteği ile birlikte yaşayacağız. Milletimiz kazanacak.”

Açıkgöz, “31 Mart 2019 Yerel Seçimleri, sadece ilçemizin, ilimizin, ülkemizin seçimi değildir. Umudunu Türkiye’ye bağlamış mazlumların geleceğinin, ümmetin seçimidir. Milletimizin lideri, Cumhurbaşkanımız Sayınn Recep Tayyip Erdogan liderliğinde, Allah’ın izniyle tekrar zaferler yaşayacağız.” dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'da "Nevşehir Ak parti il başkanlığı olarak kasım ayı İl Danışma toplantımızı Genel Başkan Vekilimiz Sn Numan KURTULMUŞ ‘un katılımları ile gerçekleştirdik. Katılımlarını sağlayan Genel Başkan Vekilimize, emeği geçen teşkilat mensuplarıma ve kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum.‬"dedi.

dedi.