Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve İl Başkanı M.Rauf Yanar ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Belediye Başkanı Rasim Arı, iftar saati öncesinde AK Parti Milletvekilleri Açıkgöz, Menekşe ve İl Başkanı Yanar ile birlikte ilk olarak şehrin farklı noktalarındaki belediyenin çalışma alanlarında incelemelerde bulundu.

Milletvekilleri ve İl Başkanı ile birlikte bir süre önce ilk etabındaki yenileme, çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları tamamlanan Nejdet Ersan Parkı’nı gezen Arı, AK Parti heyetine parkın diğer bölümlerinde yapılacak olan çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.

Nevşehir’in kurucusu Damat İbrahim Paşa’nın heykelinin de yerleştirildiği ve Nevşehir’in eski belediye başkanlarından Nejdet Ersan’ın ismini taşıyan parkın tamamlandığında vatandaşların şehrin merkezinde nefes alabilecekleri sosyal bir alana kavuşacaklarını kaydeden Arı, koronavirüs salgını sonrasında vatandaşların aileleri ile birlikte vakit geçirebilecekleri yeni mekanlar oluşturacaklarını kaydetti.

Çalışma alanlarında incelemelerinin ardından AK Parti Milletvekilleri ve İl Başkanı ile birlikte esnaf ziyaretlerinde de bulunan Arı, ziyaret ettikleri işyerlerinde esnafların ve vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Arı, “Nevşehir’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın hayırlı, huzurlu, sağlıklı bir Ramazan geçirmesini temenni ediyorum. Hep birlikte sağlık, mutluluk içinde Ramazan Bayramı’na kavuşabilmeyi Rabbimden niyaz ediyorum.” dedi.

Mübarek Ramazan ayına ulaşmanın sevincinin yanı sıra koronavirüs salgını nedeniyle mahzun bir şekilde karşılamanın hüznünü yaşadıklarını belirten Arı: “Maalesef bu Ramazan’da iftar ve sahur sofralarında buluşamayacak, teravih namazlarında birlikte saf tutamayacak olmanın hüznünü yaşıyoruz. Allah’ın izni, sağlık çalışanlarımızın azmi ve gayreti, milletimizin sağduyusu ile bu badireyi de inşallah en kısa sürede geride bırakacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

‪AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, " İftar öncesi Sevdamız Nevşehir esnaflarımıza; İl Başkanımız M.Rauf Yanar, Milletvekilimiz Yücel Menekse,Nevşehir Belediye Başkanımız Rasim Arı ile hayırlı işler ve hemşerilerimize de bereketli iftarlar diledik.‬ Sosyal mesafeye ve tedbirlere devam #Nevşehir... #Birlikte Başaracağız" dedi.