AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri; Nevşehir'in en çok takip edilen www.fibhaber.com internet gazetemiz bürosuna ziyarette bulundu.

Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Fikret Çapacı ve Gazetemiz imtiyaz sahibi İbrahim Uysal tarafından karşılanan Ak Parti heyeti ile bir süre sohbet etti.

Teşkilat olarak yaptıkları faaliyetlerle ilgili gazetemize bilgi veren AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Bilgiç; “İlk günkü heyecanla yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz Başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerindeki Güçlü Türkiye için elimizden gelen ne varsa yapmak için dilimiz döndüğünce çaba gösteriyoruz. Bunuda samimiyet çerçevesinde hanımlarımıza bayan arkadaşlarımıza anlatıyoruz. Bizim tek derdimiz Türkiye, tek derdimiz var Nevşehir. İşallah birlik ve beraberlik içerisinde Ülkemizi hak ettiği daha güzel yerlere hep birlikte taşıyacağız. Bu anadolu coğrafyasında yaşamak dünden bugüne bedel istiyor. Kolay değil, Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Devlet Tek Millet distüru ile tarih boyunca şimdiye kadar çok canlar verdik, çok kanlar dökdük ... Şükretmeyi, Bir olmayı, Beraber olmayı, Tek Ses ve Tek Yürek olmayı başardığımız andan itibaren hiç bir millet hiç bir devlet ve hiç bir kuvvet karşımızda duramayacaktır. İşte ensar olduğumuz Suriyeli kardeşlerimizi görüyoruz. İnsan herşeyi bulabiliyor, eş, çocuk belki anne ve baba ama Vatan bulmak çok zor, vatandan ayrı kalmak anlatılmaz. Rabbim bizleri vatansız, bayraksız ve ezansız bırakmasın." dedi.

Özkoç’un tüm başörtülü kadınlardan özür dilemeye davet etti.

TBMM Genel Kurulunda CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’e ‘Bu kadına haddini bildiriniz’ sözlerine de değinen Başkan Bilgiç, TBMM Genel Kurulu’nda Grup Başkan Vekilimiz Özlem Zengin’e karşı sarf edilen bu sözleri kabul etmemiz kesinlikle söz konusu değildir. Bu kapsamda Bizler AK Parti Kadın Kolları olarak, yapılan hadsiz ifadeleri esefle kınadığımızı kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Ayrıca CHP Milletvekili Özkoç’u tüm başörtülü kadınlardan özür dilemeye davet ediyorum" dedi.

BAŞARILAR DİLEDİLER

Nevşehir İl genelindeki Sivil Toplum Kuruluşlarıyla sürekli irtibat halinde olduklarını belirten AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç“ Göreve geldikleri günden buyana çalışmalarına devam ettiklerini gerçekleştirdikleri her ziyaretteki karşılıklı fikir alışverişinin ardından yeni bir çalışma başlattıklarını kaydetti. Gerçekleştirilen ziyarette FİB Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ile bir süre sohbet eden AK Partili hanımlar, gazetemize yayın hayatında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı, Nevşehir´e katkı sağlama noktasında üretilecek her türlü proje ve fikre destek olmaya çalıştıklarını söyledi. Çapacı, “Nevşehir hepimizin ortak paydası. Nevşehir´in büyüyüp gelişmesi için herkes elini taşın altına koymalı. Bu manada biz www.fibhaber.com gazetesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada üzerimize düşeni yapmaya hazırız.” ifadelerini kullandı.

FİB Haber Gazetemiz imtiyaz sahibi İbrahim Uysal'da“ Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kadın Kolları başkanı Ayşe Bilgiç ve yönetimini başarılar diledi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.