Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz ve Teşkilat Yöneticilerini ziyaret etti.

Başkan Yıldız ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa Referandumu konusunda Devletin yanında yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Bahçeli'nin şahsında size ve teşkilatınıza bir vatandaş olarak teşekkür ediyorum.Partilerimiz ayrı olsada 34 gün sonra gerçekleşecek referandumda yollarımız ayrı ama ulaşılacak hedef aynı." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin duruşu duruşumuz, kararı da kararımızdır. Bu düşünce ile Genel Merkezimizin direktifleri doğrultusunda Ürgüp İlçe Teşkilatı olarak referandumda kararımız evettir" dedi.

Ürgüp'te kısa süre önce göreve başlayarak önemli başarılara imza atan yeni İlçe Emniyet Müdürü Baki Yılmaz'ın da iadei ziyaret gerçekleştirdiği Başkan Mustafa Öz, her iki konuğuna da teşekkür etti. Ziyarette İlçe Teşkilat Yöneticileri, MHP Belediye Meclis Üyeleri Tevfik Öz ve Hüseyin Öz ile partililer yer aldı.