OLAĞAN İlçe Kongresi’ni yapan ve “Yola Salih Açıkgöz ile devam” diyen AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı’nın tüm kademeleri 2015 Genel Seçimleri’ne hazırlanıyor. 

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı 2015 Genel seçimleri için seçim startını verdi. Nevşehir Gündemin adresi www.fibhaber.com a özel 
açıklama yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti teşkilatlarında bir seçimin bitmesiyle diğer seçimin çalışmalarının başlayacağını belirterek, bugünden itibaren bütün köy ve beldeleri gezerek, sorunları ve talepleri yerinde tespit edeceklerini kaydetti.

"Ak Parti merkez ilçe başkanlığı start verdi.."


İlk kez halkın oy kullandığı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden alınlarının akıyla çıktıklarını belirten AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Ağustos ayı içerisinde büyük mutluluklar yaşadıklarını ifade etti.

Biz AK Partililer olarak bizim siyasi anlayışımızda bir seçim bittiğinde ertesi gün gelecek seçim çalışması başlar. Biz Nevşehirliler olarak Ağustos ayında 2 tane büyük mutluluk yaşadık. Birinci mutluluğumuz hepinizin de bildiği gibi 10 Ağustos’ta bir seçim yaptık. Bu seçimden alnımızın akıyla çıktık. Bu seçimde Nevşehir halkı en büyük desteği sağlayan illerden bir tanesi oldu. Bu ülkenin en büyük makamı olan Cumhurbaşkanlığı makamına Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesi için en büyük desteği verdi. Buradan tüm hemşerilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyor, teşekkür ediyoruz bu büyük mutluluğu bizlere yaşattıkları için.

Biz Nevşehirliler olarak ikinci mutluluğu yine bizden birisi olan içimizden biri olan Başbakanımızın atanmasıyla yaşadık. Bizler İç Anadolu insanlarıyız. Yıllardır dışlanmış, hor görülmüş, okul kapılarından kovulmuş, ötekileştirilmiş bir toplum olmuştuk. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la beraber bu tabuları yıkmış. Aynı Cumhurbaşkanımız gibi düşünen İç Anadolu’nun bağrından çıkmış, yiğit bir insanın vatanını milletini kendi canından aziz bilen değerli bir insanı, yiğit bir Anadolu evladını Başbakan olarak Sayın Ahmet Davutoğlu’nun atanması bizlerin mutluluğunu zirveye çıkarmıştır.

Ülkemizi idare eden bu yiğit Cumhurbaşkanı ve Başbakanı bu ülkenin en büyük değeri olan Aziz Milletimizin Hizmetkarlıyız sözlerindeki disturla, Biz teşkilat mensupları olarak her zaman halkımızın yanlarında olduğumuzu beyan ediyoruz.” dedi.

“Bugün itibariyle 2015 Genel Seçimleri için siyasi çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz” diyen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, “Bizlerin ‘Bizde Seçim bitti rahatça oturalım’ anlayışımız kesinlikle olamaz. Bugünden itibaren tüm köylerimizi beldelerimizi tarayacağız. Onların sorunlarını taleplerini yerlerinde tespit edeceğiz. Ankara – Nevşehir arasında bir köprü vazifesi yapıp, sorunların çözümü için çaba göstereceğiz.