AK Parti 27.Dönem Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ve Emre Çalışkan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde vatandaşlarla iftar yaptı.

Nevşehir Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy mahallesinde düzenlenen toplu iftar proğramına katılan AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Milletvekili Aday adayları vatandaşlar ile bir araya geldi. Milletvekili Adayları, vatandaşların Ramazan'ını tebrik ederek, birlikte iftar açtı.

İftar öncesi İl Başkanı M.Rauf Yanar ve AK Parti 27.Dönem Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz ve Emre Çalışkan masaları tek tek dolaşarak vatandaşlara hayırlı Ramazanlar dileğinde bulundu.

Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan'ı vatandaşlarla tanıştıran İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'da, "Nevşehir Belediyemizin Mehmet Akif Ersoy mahallesinde düzenlemiş olduğu İftar sofrasına vatandaşlarımız ile birlikte bir araya gelerek iftarımızı Açma Fırsatı bulduk.Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin.Birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah.."dedi.
Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren 26.Dönem Nevşehir Milletvekili ve 27.Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz'de, " Ramazan ayına kavuşturan yüceler yücesine şükürler olsun. Allah'ın rahmeti, bereketi İslam Alemi ve Müslümanlarla olsun" diye konuştu.