AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı 7. Olağan İl Kongresi sonrası ilk İl Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında gerçekleşen toplantıda yeni görev dağılımı yapılırken,  yönetim kurulu tam kadro katıldı.

Kapadokya Kültür ve Sanat Mekezinde düzenlenen toplantının açılış konuşmasında 7. Olağan kongresinde seçilen tüm yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulunan İl Başkanı Kemikkıran “Dünya mazlumların umudu, İnsanlığın vicdanı, büyük devlet ve milletin adamı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferansla katıldığı ve salgın tedbirleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz 7. Olağan Kongremiz, büyük bir coşku ile büyük bir kalabalık kongrelerimizden biri olarak tarihe geçmiştir. Şunu özellikle vurgulamak istiyorum; AK Parti kongrelerinin kazananı olur ama kaybedeni olmaz. Kongrelerde yeni isimler ortaya çıkabilir, bir önceki dönemde yönetim içinde bulunanların bir kısmı değişebilir ya da yeniden görev alabilirler. AK Parti Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ilkeleri ile yürüyen bir partidir. AK Parti; ben değil, biz mantığı ile hareket eden bir partidir. AK davanın neferleri inandığı yolda yürürken kısır çekişmelere asla müsamaha göstermezler. Büyük bir davanın sorumluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Bu gurur ve inançla Ak davamızın bayrağını Nevşehir’imizde daha da yukarılara çıkarmanın gayreti içerisinde olacağız. ‘İnandığımız Yolda’ sloganıyla tüm gönüldaşlarımızı ortak paydamız olan AK Parti’yi hep birlikte el ele vererek bu kutlu davada mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.

Bu vesile ile yeni yönetim kurulumuzla yaptığımız bu ilk toplantımız teşkilatımıza ve Nevşehir’imize hayırlı olmasını, hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu