AK Parti Nevşehir İl Teşkilatının Ekim ayı Genişletilmiş İl Danışma Kurulu toplantısı büyük bir katılımla Nevşehir Ticaret Borsası konferans salonunda yapıldı.

Toplantıya AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, İl Başkanı M.Ali Tanrıver,Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Gençlik kolları başkanı Mustafa Rauf Yanar, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Kadın Kolları, Gençlik kolları ve çok sayıda partili katıldı.

Ak Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver, partinin Ekim Ayı İl Danışma toplantısında konuşma yaparak FETÖ ile mücadelenin her daim devam edeceğini söyleyerek "Bu sinsi örgüt ile mücadeleyi asla bırakmayacağız" dedi.

İl Danışma Kurulu toplantısında Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı M.Ali Tanrıver, ülkede yaşanan terör olayları nedeniyle hayatlarını kaybeden şehitlere rahmet ve yaralılara şifa dileyerek “Ülkemizde baş harfleri ne ile başlarsa başlasın, adına PYD denilen, PKK denilen, IŞİD denilen, YPG denilen, FETÖ denilen ne kadar terör örgütü varsa hepsini lanetliyorum. Bunlarla olan mücadelemizi de hiçbir zaman sekteye uğramayacağını bilinmesini istiyorum. Bu topraklarda bizler var olduğumuz sürece bayrak inmeyecek ve ezanlar dinmeyecek. 15 Temmuz sonra bu ülke yeni bir güne uyandı, yeni bir sayfa açtı. Ciddi sayıda kurullar içerisinde bu örgüte yardım ve yataklık eden kurumlarda ne kadar insan varsa bunlarla ilgili bir temizlik hareketi başladı. Bu hareketin siyasi uzantıları da var elbette” dedi.

İl Başkanı Tanrıver'in ardından sırasıyla, AK Parti Nevşehir Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen, Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak, İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Gençlik kolları başkanı Mustafa Rauf Yanar Yanar ve İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün konuştular.

Ardından AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı konuşmasında ;“AK Parti var olduğu sürece bu Vatan toprağı üzerinde hiç kimsenin ameliyat yapmasına izin verilmeyecek” dedi. Gizligider; Türkiye’nin belki de Cumhuriyet tarihinin en önemli sürecini yaşadığını ifade ederek içeriden dışarıdan, açık kapalı saldırılarıyla karanlık emellerini çeşitli maskelerle gizleyen bazı mihrakların Türkiye üzerinde operasyon yapmaya çalıştığını belirtti. Milleti birbirinden ayırmaya, karşı karşıya getirmeye, vatan toprakları üzerinde ameliyatlar yapmaya çalışan güçler olduğuna dikkat çeken Recep Konuk, ülke olarak, millet olarak daha önce de defalarca verilen varlık yokluk imtihanından, daha da önemlisi birlik imtihanından geçtiklerini, bu milletin tarih sahnesinde çıktığı her birlik imtihanından, varlık yokluk imtihanından alnının akıyla, birbirine sahip çıkarak, birliğine ve birbirine sarılarak daha da güçlü ve güçlenerek çıktığını vurguladı. 


AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk te, “İçerideki ve dışarıdaki hainlerin korkusu bu ülkenin, bu milletin tarihi iddialarına sahip çıkacak güce ve kudrete erişmesidir. Onlar ne yaparsa yapsın bizi yolumuzdan döndüremeyecek. Onlar istedi diye bu millet sinmeyecek. Onlar istedi diye bu devlet geri adım atmayacak. Onlar istedi diye kabuğumuza geri çekilmeyeceğiz. AK Parti var olduğu müddetçe hiç kimse 79 milyon vatan evladı ve 780 Bin Kilometrekare vatan toprağı üzerinde ameliyat yapamayacak” şeklinde konuştu.​

AÇIKGÖZ: "BU MİLLETİN MAYASI ESARET DEĞİL,CESARETTİR."
Toplantıda konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Aziz milletimiz, Reis'imiz; 15 Temmuz'da dik ve kararlı duruşuyla dünyada eşi benzeri görülmemiş bir zafere imza attı. Türkiye hain FETÖ 'nün, kalleş PKK' nın kökünü kazıyacak. Biz,bir ve beraber oldukça hiçbir güç Büyüyen ve Gelişen Türkiye' nin önüne geçemeyecektir. 14 yıldır yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor ve devam edecektir.Nevşehir 'imiz ve milletimiz için güzel hizmetlerin temelini atıyoruz.Bu temeller yükselip gençlerimize güçlü bir gelecek hazırlayacak.Nevşehir 'imiz ve milletimiz için güzel hizmetlerin temelini atıyoruz.Bu temeller yükselip gençlerimize güçlü bir gelecek hazırlayacak.Biz bu toprakları alın teriyle suluyoruz. Aziz vatanımızın bereketini arttırmak için AK Kadrolarımızla 14 yıldır çalışıyoruz.14 yılda AK Parti kadroları olarak hükümetlerimizin AK icraatlarıyla sosyal destek, sağlık, eğitim bütçesini 8-10 kat arttırdık.Bizim Türkiye sevdamız var. Mesele vatan, millet ise gerisi teferruattır. Güçlü Nevşehir Büyük Türkiye için çalışmak borcumuzdur." dedi.

Açıkgöz konuşmasında; "FETÖ’ cü terör örgütüyle ülkemizi parçalamayı, Milletimizi birbirine düşürmeyi amaçlayan, ancak başaramayan hainler şebekesi, yüzünü ve gücünü PKK terör örgütüne çevirmiştir. İhanet çeteleri vasıtasıyla Türkiye’yi teslim alabileceklerini düşünen vatan hainleri, güvenlik güçlerimiz ve aziz milletimiz tarafından, dün olduğu gibi her zaman hüsrana uğratılacaktır. Bu milletin mayası esaret değil, cesarettir. Hiçbir terör örgütü ve çete, AK Parti teşkilatlarımızı ve asil milletimizi korkuyla sindiremeyecek, kardeşi kardeşe düşürmeyi asla başaramayacaktır. PKK terör örgütünün işlediği bu hain cinayetlerde, hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz.” dedi.