Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 81 İl Teşkilatı ile videokonferans yöntemiyle bayramlaştı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 81 il başkanıyla gerçekleşen bayramlaşma programına AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ile AK Parti İl Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan,  İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, İl Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı da parti il binasından katıldılar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptığı ve "Dostlarımızı artırıp düşmanlarımızı azaltacağız. Milletin gönlünü kazanamamışsak yaptıklarımızın ne önemi var?" dediği bayramlaşma programına AK Parti Nevşehir İl Yönetim Kurulu üyeleri ile İlçe Belediye Başkanları da bulundukları yerden bağlantı sağladı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran çevrimiçi gerçekleşen bayramlaşma programı sonrasında şu değerlendirmeleri paylaştı:  "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın katılımlarıyla ile 81 İl Başkanlarımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, İl Genel Başkanımız, Merkez İlçe, Kadın ve Gençlik Kollarımızın katılımı ile video konferans aracılığı ile bayramlaşmamızı gerçekleştirdik. Ardından AK Kadrolarımız ile İlçe Başkanlarımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, Belde Başkanlarımız, Belde Belediye Bşk. İGM üyelerimiz, BMÜ üyelerimiz, İlçe Kadın ve Gençlik Kollarımız ve Teşkilat üyelerimiz ile bayramlaşmamızı gerçekleştirdik. " dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile her buluşmanın özel ve anlamlı olduğunu belirten AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, “Cumhurbaşkanımızın Ramazan Bayramı ile ilgili verdiği mesajlar çok önemliydi. Özellikle son dönemde Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa’ya ve orada bulunan Filistinli kardeşlerimize yönelik saldırılara karşı uluslararası arenade müthiş bir diploması trafiği yaşanıyor. Bu çalışmalar hakkında da bizzat kendilerinden bilgi aldık” dedi.

Canlı bağlantıya katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de: "Bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla partimizin bayramlaşma programına katıldık. Cumhurbaşkanımıza Nevşehir halkının sevgi ve selamlarını ilettik. 

Bayramlar birlik ve beraberliğin yaşandığı, kardeşlik duygularının pekiştiği müstesna zamanlardır. Ancak bu bayramda maalesef salgının gölgesinde Ramazan bayramımızı idrak ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız bayramlaşma programında da ifade ettiler, inşallah ülkemizde bayram sonrası normalleşme adımları atılacak. 17 Mayıs Pazartesi gününe kadar devam edecek olan tedbirlere sıkı sıkıya uyarak inşallah salgının seyrini minimum noktalara indireceğiz" dedi.