AK PARTİ NEVŞEHİR GENÇLİK KOLLARINDAN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI
AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Emrah Ergün, 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti'nin kuruluşunun 12. yıldönümü münasebetiyle mesaj yayınladı.
Kurulduğu günden bu yana Türk halkından büyük destek gören AK Parti , halkın gösterdiği sevgi ve güven sonucu Türkiye ile birlikte hızla büyümüştür. Milletin partisi bugün 12. yılına giriyor. Bunun mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. AK Parti geride bıraktığı 12 yılın, 11'ini millete hizmet ederek geçirdi.
AK Parti Türkiye'nin siyasi ve ekonomi alanlarında büyük sıkıntılar yaşadığı bir dönemde Başbakan Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 12 yıl önce Türk siyaset sahnesinde yerini almış bir partidir .AK Parti, ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yola çıkan ak kadroların, maruz kaldığı her türlü engellemeye rağmen, ülkemize büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşatmış, iç politikadan dış politikaya, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama, demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde birçok ilke imza atmayı başarmış bir partidir.Ak Parti, teşkilat mensuplarımızın üstün gayretleri ve yüce milletimizin teveccühüyle girmiş olduğu tüm seçimlerden alnının akıyla birinci parti olarak çıkmış bir partidir.

AK Parti olarak kurulduğumuz 12 yıl, iktidara geldiğimiz 11 yıldan beri milletimizin başını öne eğdirmedik. Yaptığımız hizmetlerle milletimizin güvenine mazhar olduk.