AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Genel Merkez’de düzenlenen ’122. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.
Toplantıya ayrıca Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz da katıldı.

Toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, " Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Başkanlığı’nda gerçekleştirilen 122. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımıza katılım sağladık. Toplantımızın ana gündem maddesi Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’ydı. Cumhurbaşkanımız harekat ile ilgili çok önemli mesajlar verdi. Ayrıca yurt içi ve yurt dışı gündemi hakkında da konuşmalar yaptı. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız ayrıca kongrelerle ilgili açıklamalarda da bulundu. Büyük bölümü tamamlanan Kongrelerin bir an önce tamamlanıp 2019’da gerçekleştirilecek seçimlerin çalışmalarına başlamamız gerektiğine değindi. Toplantımızın basına kapalı bölümünde ise, teşkilatlarla ilgili bilgilendirmeler ve istişareler gerçekleştirildi" dedi.


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen toplantı, istişare bölümünün ardından son buldu.