Nevşehir yatırımları için Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Nevşehir Heyeti DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın'ı makamında ziyaret ederek Nevşehir il genelinde yapılan çalışmalar ve önümüzdeki dönemlerde yapılacak yatırımlar ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, il genelinde devam ettirilen Devlet Su İşleri (DSİ)Genel Müdürlüğü tarafından Nevşehir’de gerçekleştirilen yatırımlara ilişkin olarak görüş alışverişinde bulundular.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Üyesi Mustafa Açıkgöz, "DSİ Genel Müdürümüz Mevlüt Aydın’a hayırlı olsun ziyaretimizde, Nevşehir sulama projelerini de ele aldık." dedi. 

TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "AK Parti Nevşehir heyeti olarak DSİ Genel Müdürümüz Sayın Mevlüt Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunup, Nevşehir’imizin gelişimi adına istişarelerde bulunduk" dedi.

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın ziyarete ilişkin stwitter hesabından yaptığı paylaşımda; "Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ,Yücel Menekşe ve Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen‘e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Nevşehir yatırımlarımızın durumunu istişare ettik." dedi.