AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen 125. İl Başkanları toplantısına katıldı. 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile 125. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısındayız, Hayırlara Vesile Olur İnşallah..." dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'de; "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığıyla 125. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında Nevşehir olarak hazırız" dedi.

AK Parti 125. İl Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Cumhur İttifakı'nı Meclis’te de devam ettireceğiz. İttifaklarını pazara kadar bile sürdüremeyenlerin aksine biz bu birlikteliğe sahip çıkacağız" dedi. Erdoğan, "2019 Mart'ına kadar belediyeciliğin adını 'gönül belediyeciliği seferberliği' olarak koyuyorum" dedi.