AK Parti Nevşehir 6. Olağan İl kongresinin ardından çalışmalarını hızlandıran İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, kurum ziyaretleri, esnaf ziyaretleri ve taziye ziyaretlerinin yanı sıra ilçe ve beldeleri de giderek incelemelerde bulunuyor.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar  beraberinde Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sulusaray ve Nar beldelerinde, belediye başkanları, teşkilat mensupları ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

İl Başkanı Yanar, ziyaretler esnasında yaptığı açıklamada, “2019 yılında yapılacak 3 önemli sınavdan da alnımızın akıyla çıkmak zorundayız. Bu bizim için vebaldir. Bizim tek derdimiz var; Ülkemiz, ümmetimiz, devletimiz, milletimiz için liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın davası. Bunun için çalışacağız. Geleceğimiz için, istikbalimiz ve istiklalimiz için, Reisimiz için, güçlü Türkiye için herkes birbirine sahip çıksın. 2019 yılında Nevşehir teşkilatları olarak Türkiye rekoruna imza atmalıyız, atmak zorundayız" dedi.


Yapılan ziyaretin kongreler nedeniyle gecikmeli olduğunu ifade eden Başkan Yanar, “Belde yönetimlerini atadıktan hemen sonra ilçe kongrelerimizin süreci başladı ve yoğun bir tempoya girdik. Ardından il kongremizi tamamladık. Geçtiğimiz haftada Gençlik Kolları 5. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. Bu yüzden ilçe ve belde ziyaretlerimizde bir gecikme oldu. Bugün itibariyle çok şükür ilçelerimiz ve il kongremizi tamamlamış bulunuyoruz. AK Parti’ye yakışır bir şekilde kongreler sürecini, kavgasız ve gürültüsüz bir şekilde tamamlamak üzereyiz. Tüm bunların sonunda AK Parti teşkilatları olarak bizleri zorlu bir 2019 yılı bekliyor. Yerel Seçimler, Genel Seçimlerle birlikte yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri gerçekleşecek. Bizler yenilenen kadrolarıyla ilimiz, ilçelerimiz ve beldelerimizin sandıklardan rekor oylar çıkacağına inanıyoruz. Bu anlamda bugüne kadar teşkilatlarımızda görev yapmış dava arkadaşlarımıza teşekkür ederken, siz teşkilat mensuplarımıza da görevlerinizde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.