AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan bir heyet, AK Parti Nevşehir teşkilatında önceki dönemlerde görev alarak emeği olan kişilere vefa ziyaretlerine devam ediyor.

Bu kapsamda, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran beraberinde İl Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Salih Açıkgöz, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman ve Ak Parti Ürgüp Gençlik Kolları Başkanı Hakkı Çelebi ile birlikte, 24. 25. ve 26. Dönem Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, bir önceki dönem Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, geçmiş dönem İlçe Başkanları Ali Özer ve Aynur Asiltürk'ü ziyaret ettiler.

İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir'e ve AK Partiye hizmet etmiş, partinin geçmişinde yer alan isimlerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor.

Göreve geldikten sonra eski-yeni tüm partilileri birlik beraberlik içinde tutmak istediğini her fırsatta dile getiren AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Parti büyüklerimize ve partimizin kurulmasında emeği olan herkese saygımız var. Birlik ve beraberlik için AK Parti dava bilincini devam ettiriyoruz. Vefa ziyaretlerine kaldığımız yerden devam ediyoruz. Nevşehir'imize hizmet etmiş herkesin fikir, görüş ve desteklerine ihtiyacımız var. Bu kapsamda da Ürgüp ilçemizde ki dava arkadaşlarımızı ziyaret ederek sohbet ettik. Bundan sonra da sık sık vefa ziyaretlerine devam edeceğiz" ifadelerinde bulundu.

Kemikkıran: “Eskisi, yenisi yok. Biz birlikte kocaman bir aileyiz”

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran; "Gün, birlik günüdür, gün her zamankinden daha fazla çalışma ve gayret günüdür. Gün, tüm gönüllere, kırgınlara ulaşma günüdür. Gün, helalleşme, kucaklaşma ve de tüm yapıcı eleştirileri baş tacı edip, nefislerimizi aklımızın önüne geçirmeden sevdamız Nevşehir ve de Türkiye için yola revan olma günüdür. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin ve de Ümmettin umudu, mazlumun duası Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin inşallah. Eskisi, yenisi yok. Biz tüm kademeleriyle kocaman güzel bir aileyiz” dedi

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman; "Eskisi, yenisi yok. Biz kocaman güzel bir aileyiz. İl Başkanımız Ali Kemikkıran, İl Gençlik Kolları Başkanımız Haluk Köybaşı, İl Yönetim Kurulu Üyemiz Salih Açıkgöz, Ak Parti Ürgüp Gençlik Kolları Başkanı Hakkı Çelebi ile birlikte, 24,25 ve 26. Dönem Milletvekilimiz Murat Göktürk'ü, Önceki Dönem Belediye Başkanımız Fahri Yıldız'ı geçmiş dönem İlçe Başkanlarımız Ali Özer ve Aynur Asiltürk'ü ziyaret ettik. Hoş sohbetleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren önceki dönem AK Partili kurmaylar yeni yönetime başarılar dileyerek he zaman yanlarında olduklarını da dile getirdiler.