AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, parti il binasında düzenlediği halk gününde vatandaşları tek tek dinledi. Halk gününe yoğun ilgi olurken Kemikkıran, vatandaşların öneri, talep ve şikayetlerini dinleyerek yardımcı olmaya çalıştı.

İl Başkanlığı’ mızda vatandaşlarımız ile buluşup Gönül Seferberliği diyerek çıktığımız bu kutlu yolda hasbihal etmeye devam ediyoruz diyen İl Başkanı Ali Kemikkıran, “Vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini, şikâyetlerini, isteklerini dilek ve önerilerini ilk ağızdan öğrenmek için böyle bir gün tertipledik. Bu tür toplantılarla bir eksik varsa bunu bizzat yerinde görüp tespit etme şansını yakalamış olacağız. Ayrıca vatandaşlarımızın şehrimizde yapılan çalışmalar hakkında görüşlerini de öğrenmiş oluyoruz. Onların da sorunlarını da çözebilirsek daha çok mutlu oluyoruz. Nevşehir’imizdeki sorunlarını çözebilmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz ve çalışacağız” diye konuştu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ile bire bir görüşüp isteklerini, dertlerini ve beklentileri ilk ağızdan ileten vatandaşlar, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.