Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı oldu.

Alınan bilgilere göre, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Türker’in yaşının dolması sebebiyle görevi bırakmasının ardından yeni başkan belirlendi. Yapılan istişareler sonrası başkanlığa Haluk Köybaşı getirildi.

Hali hazırda Ali Kemikkıran'ın AK Parti'den İl yönetim kurulu üyesi olan Köybaşı'nın bu görevden istifa ederek, İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini ifa etmesi bekleniyor.
Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı ataması sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu; "Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımız ile yapılan istişareler neticesinde Gençlik Kolları Genel Başkanımız Eyyüp Kadir İnan'ın tensipleri ile Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanlığı göreviyle vazifelendirildim.
Bir neferi olmaktan onur duyduğum Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bu kutlu yürüyüşünde önce Nevşehir İl Yönetim Kurulu'nda görev yapma gururunu yaşadım şimdi ise Nevşehir Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı olarak hizmet etme şerefine nail oldum.
Birlikte görev yapmaktan onur duyduğum bu dava şuurunda çok şeyler öğrendiğim çok kıymetli ağabeyim İl Başkanım Ali Kemikkıran 'a, Değerli milletvekillerim Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe 'ye, birlikte görev yaptığımız İl Yönetim Kurulu'ndaki büyüklerime teşekkür ederim. 
Ayrıca görevi devralmış olduğum Furkan Türker başkanıma bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şahsım ve teşkilatım adına çok teşekkür ederim.
Çıkmış olduğumuz bu yeni süreçte Rabbim bizleri mahçup etmesin büyük bir gururla devraldığımız bu kutlu vazifeyi en iyi şekilde ifa etmeyi ve nefsime değil davama hizmet edebilmeyi nasip etsin."dedi.

 

Öte yandan Gençlik Kolları Başkanlığını Haluk Köybaşı'na devreden Furkan Türker; "İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Eyüp Kadir İNAN’ın tensipleriyle Haluk KÖYBAŞI kardeşimiz getirilmiştir. Nevşehirimize ve Gençlerimize hayırlı olsun,Rabbim Haluk Kardeşime güzel işlere imza atmayı nasip etsin. Bu zamana kadar desteklerini bizden esirgemeyen İl Başkanımıza , Milletvekillerimize , Belediye Başkanımıza ve Tüm teşkilatlarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Bundan sonrada her zaman teşkilatlarımızın emrinde olduğumu tekrar belirtmek isterim.Gençsin Önde Yürü İnandın Yolda Yürü." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yayımladığı mesajında; Nevşehir İl Yönetim Kurulu Üyemiz, Tanıtım ve Medya birim başkan yardımcımız Haluk Koybaşı kardeşimiz, yapılan istişareler sonucu Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanımız olarak atanmıştır.Hayırlı olsun. Görevi devreden kardeşimiz Furkan Türker’e emekleri için teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran; "İl Yönetim Kurulu üyem, Tanıtım ve Medya birim başkan yardımcımız Haluk Köybaşı kardeşim İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanmıştır. Rabbim güzel işler yapmayı nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun." dedi

AK Parti'nin yeni Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı Nevşehir Belediyesi Turizm A.Ş bilbord ve reklam kısmında pazarlama işiyle uğraşıyor.