AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi  Kapadokya Kültür Merkezinde yapıldı. Ahmet Dolaşmaz Nevşehir AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

Kongrenin açılışında konuşan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, kongreye katılanları selamladı ve AK Parti davasına gönül veren gençlerle ,Nevşehir’in ve ülkenin umudu olmayı sürdüreceklerini dile getirdi. Dolaşmaz, gerçekleştirilecek kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresinde, Ahmet Dolaşmaz'ın İl Gençlik Kolları Başkanı olarak seçilmesinin ardından yeni yönetim oluşturuldu.

AK Parti Nevşehir
 İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, AK Parti’nin ülkenin önüne koyduğu büyük hedefler yolunda üzerine düşeni yapacak bir yönetim oluşturduklarını söyleyerek, “Partimize ve teşkilatlarımıza kuruluşundan bu yana çok büyük bir teveccüh gösteren Nevşehir halkı ve gençliğine yönelik güçlü projeleri hayata geçireceğiz. AK Parti ve Nevşehir gençliğine yakışır çalışmalarımızla daha güçlü bir Türkiye hedefimiz yolunda üzerimize düşeni yapacağımıza inanıyorum. Her dönemde güçlü olan AK Parti Gençlik Kolları teşkilatlarını daha da güçlendirmek için şehrimizin her noktasında, her kesimden gençlerimize ulaşarak teşkilatlarımızı daha da büyütmek, partimizin vizyon ve misyonunu anlatmak en büyük hedeflerimizden biri olacak. Yeni yönetimde görev alan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

TEŞEKKÜRLER NEVŞEHİR
AK Parti Nevşehir
 İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, 5. Olağan gençlik kolları kongremize katılan Değerli Başbakan Yardımcımız Bekir BOZDAĞ’a, Kıymetli Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılarımız Selman ÖZBOYACI ve Gençlik Kolları MKYK üyemiz Mustafa GÜNEŞ’e, AK Parti Nevşehir İl Başkanım M.Rauf YANAR'a, Değerli Milletvekillerimiz Mustafa AÇIKGÖZ,Ebubekir GİZLİGİDER ve Murat GÖKTÜRK Vekillerime İl Belediye Başkanımız Hasan ÜNVER’e Kadın Kolları Başkanımız Ayşe BİLGİÇ’e İl Genel Meclis Başkanımız Süleyman ÖZGÜN’e Üniversitemiz Rektörü Mazhar BAĞLI Hocamıza İlçe ve Belde başkanlarımıza Tüm teşkilatlarımıza Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Nevşehir halkımıza Kıymetli Basın Mensuplarımıza Kongremize Katılıp bizleri onurlandıran bütün misafirlerimize ve Aralarında olmaktan her zaman gurur duyduğum Ak Gençlik Teşkilatıma Teşekkür Ediyorum Allah hepinizden de razı olsun

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu belli oldu . İşte İl Gençlik Kolları'nda Görev Alacak Yeni Yönetim  Kurulu Listesi;