Nevşehir ilçe kongreleri tamamlandıktan sonra uzun süredir il kongresinin ne zaman yapılacağı konusunda belirsizlik devam ediyordu.

AK Parti'de Nevşehir'in yeni İl Başkanı Ali Kemikkıran'ın açıklanmasının ardından kongre tarihide belli oldu.

AK Parti Nevşehir İl Kongresi de 22 Şubat Pazartesi günü yapılacak.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.R.Yanar ve AK Parti Nevşehir İl Başkan Adayı Ali Kemikkıran'da sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamasında;  "22 Şubat Pazartesi günü yapılacak olan kongreye tüm Nevşehirli vatandaşları davet ederek; "Haydi Bismillah. Yeniden Yollara Düşme Vakti...  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘ın video konferans ile katılım sağlayacağı 7. Olağan Kongremize tüm halkımız davetlidir..." dediler.

Nevşehir AK ŞÖLENİMİZE HAZIR...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemiyle katılacağı AK şölenimize, 7. Olağan İl Kongremize tüm halkımız davetlidir.#İnandığınYoldaYürü" dedi.

“MASKE, MESAFE VE TEMİZLİK KURALLARI İLE..."

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans sistemi ile katılacağı ve Nevşehir Kapalı Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda yapılacak kongreye genel merkez düzeyinde katılacak isimler henüz netleşmedi.

Yer: Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonu

Tarih: 22 Şubat 2021 Pazartesi

Saat: 12.30