AK Parti Nevşehir İl 7. Olağan Kongresi Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda saat 12.30 da başladı. 

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı'nın 7. Olağan Kongresi, Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir’den canlı bağlantıyla katıldığı kongreye, Genel Başkan Yardımcısı Çevre Şehir Ve Kültür Başkanı Sayın Çiğdem Karaarslan, 24.Dönem Samsun Milletvekili Geçmiş Dönem Gençlik Ve Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç Ve 27.Dönem İstanbul Milletvekili-Teşkilat Başkan Yardımcısı Sayın Halis Dalkılıç, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ile çok sayıda partililer katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İzmir, Hakkari ve Nevşehir kongrelerinde konuştu...

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, partisinin Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen Nevşehir 7. Olağan İl Kongresi'ne katılarak konuşma yaptı.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Sevdamız Nevşehir’imizle İnandığınYoldaYürü diyerek 7. Olağan İl Kongremizi dava arkadaşlarımızla gerçekleştiriyoruz.

Allah’ın izniyle;
Cumhurbaşkanımızın dirayetli duruşuyla, devletimizin gücüyle, kahramanlarımızın yazdıkları destanlarla, Cumhur İttifakımızla terörün kökünü kazıyacağız inşAllah... Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, fedakar gazilerimize acil şifalar diliyorum. Kahraman yiğitlerimize selam olsun... 

Cennet vatanımızın her karış toprağı değerlidir, güzeldir ancak dünyada eşsiz güzelliği ile Nevşehir bugün yine bir başka güzel...

Sevginin,kardeşliğin, medeniyetlerin beşiği, eşsiz güzelliklerin diyarı, Nevşehir’imiz eşsiz coşkusu ile yine gönülleri mest etti. Rabbim birliğimizi daim etsin." dedi.

İşte AK Parti Nevşehir'de kongre coşkusundan görüntüler...

Öte yandan AK Parti Nevşehir İl Teşkilatının yeni yönetim listesi de belli oldu. İşte, o isimler: