AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar’dan boşalan merkez ilçe başkanlığı görevine AK Parti Genel Merkez tarafından Ferit Yiğitaslan'ın atanması üzerine parti il binasında devir-teslim töreni düzenlendi.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkez tarafından ataması yapılan Ferit Yiğitaslan, görevi eski Başkan Edip Avşar’dan devraldı.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığında düzenlenen devir-teslim törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, parti üyeleri ve davetliler katıldı. 

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığına atanan Ferit Yiğitaslan devir-teslim töreninde yaptığı açıklamasında; "Yeni görevimi en iyi şekilde yerine getirmenin gayretinde olacağını ve bu görevi kendisine layık görenleri mahcup etmeyeceğini dile getirdi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar'da: "Davetlerimizi kırmayarak bizleri onurlandıran ve İl teşkilatımızı ziyaret edip Merkez ilçe devir teslim programına katılan Sayın T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a teşekkür ederim." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Merkez İlçe Başkanlığımızda devir teslim törenimizi TC. Sanayi Bakanımız Sn Mustafa Varank ve hazirunumuzla gerçekleştirdik.‬ ‪Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK davada hep birlikte çalışmaya devam; teşekkürler Edip Avşar Başkanım, Başarılar Ferit Yiğitaslan Başkanım." dedi.

Milletvekili Açıkgöz; "Devir-teslimin ardından teşkilatımızla bir araya geldik. AK PARTİ her zaman kendini yenileyen ve millete hizmet yolunda çalışan, milletimizin partisidir. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışan teşkilatımıza teşekkür ediyorum.  Türkiye, yeni bir istiklal ve istikbal mücadelesi veriyor. Barış Pınarı Harekatı’mızla oynanan oyunları bozduk ve bölgenin kalıcı barışı, terörden temizlenmesi için tarihi bir adım attık. Bizler bir ve beraber olduğumuz sürece, mazlumların umudu Türkiye de 82 milyon vatandaşımızla hep birlikte güçlü olacaktır. 

Üreten, büyüyen, gelişen Nevşehir; güçlü Türkiye için durmak yok çalışmaya devam... Bu vesile ile bizleri yalnız bırakmayan Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn Mustafa Varank’a şahsım ve hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.