AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi , Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde büyük bir kalabalık katılımın coşkusuyla gerçekleştirildi.

Kongrede konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Belediye Başkanlığını 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde kadınların yaptığı çalışmalarla kazandıklarını belirterek, kadınların aktif siyasette daha çok yer almalarını istedi.

Kongrede Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçilen Nihal Kutlar’da bir konuşma yaptı. Kutlar konuşmasında kadın kolları olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada AK Parti’nin başarısı için çalışacaklarını söyledi.

Kongrede daha sonra seçimlere geçildi.

Ak Parti Kadın Kolları kongresinde başkanlığa 
Nihal Kutlar seçildi.

 AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı Kadın Kolları Kongresi bugün saat:11:00 de Kapadokya Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Kongreye Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz,Milletvekilleri, parti yöneticileri ile çok sayıda AK Partili kadın katıldı.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları 4. Olağan Kongresine AK Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, ilçe ve belde belediye başkanları, parti yöneticileri ve delegeler katıldı.
Bir süredir Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Nihal Kutlar’ın tek aday olarak katıldığı kongrede Kutlar, AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanlığı’na seçildi..