Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti) Nevşehir İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresine, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Ankara Milletvekili Dijital Mecralar Komisyon Sözcüsü Zeynep Yıldız, Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi İnsan Hakları Başkanı Av. Nihan Turna Sakaltaş, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Ebru Habip, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Türker, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, diğer il ve ilçelerden gelen çok sayıda AK Parti üyeleri katılırken, Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam'da kongreye video konferans yöntemi İle katıldı.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Divan'ın oluşturulmasının ardından protokol konuşmalarına geçildi.

Kongrede açılış konuşması yapan AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ‘’Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kadın siyasetin öznesi dediğinde yüreğimiz büyüdü. Işıl ışıl oldu gözlerimiz. İşte o azimle büyüdü sevgimiz. Nevşehir'in her taşını tanımaya gayret ediyoruz. Kapı kapı koşarken anlımızada ter tanelerine ferahlık adı veriyoruz. Anlatacağımız tüm anılar AK Kadın teşkilatı için olacak. Bugün aramız katılacak yeni yönetici arkadaşlarıma Cumhurbaşkanımızın merhametini ve devlet adamlığını dikkate alarak çalışmalarımızda dik durarak ulaşacağız. Hizmet etme onurunu el ettiğim bu AK davada görevim boyunca bilmeden anlamadan kırdığım herkesten haklarını bana helal etmelerini isterim’’ dedi.

Kongrede konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de; " Nevşehir Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi hayırlara vesile olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK davamıza rekor destek veren Nevşehir'imiz ve davamızın emektarları Nevşehirli AK kadınlarımız başımızın tacıdır." dedi.

Milletvekili Açıkgöz konuşmasında şu ifadelerde bulundu; "Dünya siyaset tarihine; gayret, samimiyet ve kutlu davamızdaki emekleriyle adını altın harflerle yazdıran AK Kadın Teşkilatımıza selam olsun. AK Kadan Nevsehir 6. Olağan Kongremizi emektar kadınlarımızın coşkusuna; AK teşkilatımızla, dava arkadaşlarımızla, Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanımız ve teşkilat mensuplarının katılımıyla ortak olarak gerçekleştirdik. Ayşe Bilgiç Başkanımızın şahsında, yönetim kuruluna, İlçe teşkilatlarımıza ve fedakar AK kadınlarımıza teşekkür ediyoruz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kutlu davamızda hep birlikte hayırlı görevler yapmalarına her daim destek olacağımızı da belirtmek istiyoruz. Hayırlara vesile olsun inşAllah.

Türkiye’nin milli güvenlik sorunu haline gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; sözde adamdır o, sözde genel başkandır, sözde insandır! Biz onların ne dediğine bakmıyoruz.

Cumhur İttifakımızla Türkiye’nin hak ettiği müreffeh, zengin, güçlü ülke için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ve bunu başarırken de en büyük destekçimiz yine kadınlarımızdır. Bizler her daim görev bilinciyle hazırız, hazır olmaya da devam edeceğiz.

Bizler eli kanlı teröristlere ‘terörist’ demeye devam edeceğiz. PKK ile FETÖ ile mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor. Yüce Türk adaleti gereken cezaları veriyor, vermeye de devam edecektir. Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn Devlet Bahçeli’nin vermiş olduğu destek de çok değerlidir, çok önemlidir. Bu konuda da kendilerine teşekkür ediyoruz.

2023’e giderken AK davamızın neferi olmak bizler için onurdur; sorumluluktur, Allah’ın izniyle milletimize hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi."