AK Parti Nevşehir İl Başkanlığının koordinasyonunda devam eden esnaf ziyaretleri kapsamında, AK Parti Nevşehir tam kadro Lale sanayide esnafla bir araya gelerek 'Yeni Ekonomik Modeli' anlattı.

Teşkilat faaliyet programı kapsamında İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ,İl Belediye Başkanı Mehmet Savran ,İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ,Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı ve AK Kadroların katılımı ile Lale Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek 'Yeni Ekonomik Modeli' anlattı.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında; "Emeğin ve ustalığın buluştuğu yer Lale Sanayimizdeyiz… Ak Parti Nevşehir ailesi olarak “Türkiye Ekonomi Modeli”mizi 2022’nin ilk gününde de durmadan, yorulmadan emektar esnaflarımıza anlatıyoruz. Birlikte başaracağız… Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı ‘Yeni Türkiye Modeli’ ile kazanan Türkiye olacak, Türkiye ekonomisi olacak." dedi.

Her zaman halkla içe içe olmaya ve onların taleplerini dinlemeye büyük özen gösterdiklerini belirten Açıkgöz, AK Parti'nin başarılı hizmet siyasetinin altında ortak akıl ve istişarenin yattığını ifade etti.

Göstermelik siyaset yapmadıklarını kaydeden Açıkgöz, "Biz 19 yıldır çözüm odaklı gönülden siyaset yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bugüne kadar nasıl esnafımızın ve vatandaşımızın yanında durduysak bundan sonra da aynı şekilde duracağız. Bu millete en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Milletvekili Açıkgöz'e sanayi esnafı ziyaretlerine AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik ve Gençlik Kolları İl Başkanı Haluk Köybaşı'da eşlik etti.