Başkan Ertürk’den çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Açıkgöz;“ Çat Belediyemizi ziyaret ederek Başkanımızla birlikte 2020 yılında neler yapıldı, 2021 yılında neler yapılacak, bunların görüşmelerini gerçekleştirdik." dedi.

Milletvekili Açıkgöz burada yaptığı konuşmasında; "Sizler belediyecilik hizmetleri yapıyorsunuz. Bizlerde bakanlıklar düzeyinde devam işlerin kalan kısmını ve yeni ihtiyaçların takibini yapacağız. Güzel olan Çat kasabamızın daha da güzel olması için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.  Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi “ Durmak yok, yola devam.” İfadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk’ de; “ Yoğun geçen meclis çalışmalarının ardından kasabamıza yaptığınız ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Ertürk ziyarete ilişkin açıklamasında; "Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz Belediyemizi ziyaret etmiştir. Kendilerine, şuan Kasabamızda yapılmakta olan hizmetlerimiz hakkında bilgi sunduk; yapmayı planladığımız hizmetlerimiz içinde desteklerini talep ettik. Sayın Vekilim, bu taleplerimizden bir tanesi olan DOĞALGAZ için 2022 yılında kasabamızda başlanacağı müjdesini vermiştir.

Ayrıca Çat-Nevşehir yolunun genişletilmesinin de en kısa zamanda başlatılacağını belirtmiştir. Kasabamıza hayırlı uğurlu olsun.Çok teşekkür ederiz Sayın Vekilim." dedi.