AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün, saha çalışmaları kapsamında gece gündüz, soğuk sıcak demeden mahalle mahalle, sokak sokak ziyaretler gerçekleştiriyor.

Milletvekili Açıkgöz, saha çalışmaları kapsamında ev ev gezip vatandaşları dinledi. Esnafları ziyaret edip sohbet etti. Caddede, sokakta vatandaşlarla selamlaşıp taleplerini dinledi. Vatandaşları evlerinde ziyaret edip AK Parti’ye yeni üye kayıtları yaptı.

Yeni Yüzyıl Türkiye yolunda saha çalışmalarına devam eden Milletvekili Açıkgöz, "Nevşehir’imizde esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Tüm çabamız kıymetli hemşehrilerimizin, kadim esnaflarımızın yüzlerindeki tebessüme layık olabilmek." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Köylerimizde, beldelerimizde, İlçelerimizde, şehrimizde ve ülkemizde tebessüm ettiren her projenin her eserin altında 21 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ki AK Parti'mizin imzası var. AK Parti olarak hizmet ve eser üretmeye, milletimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Güçlü Türkiye'nin inşası için yeni zaferlere olan heyecanımız diri, inancımız tam. 2023 tamam!” dedi.