Ak Partinin Nevşehir Milletvekilleri  Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver Başkanlığındaki il yönetim kurulu üyeleri, yeni kadrosu ile  Ak Parti Acıgöl İlçe teşkilatını ziyaret ederek yönetim kuruluna ve ilçe Başkanı Ramazan Gül’e görevlerinde başarılar dilediler.

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman  İl Genel Meclis Üyeleri Musa Mutlu Abdulselam Göltaş’ın da katıldığı toplantıda Ak Partinin Yeni Türkiye vizyonu yolunda yaptığı çalışmaları değerlendiren Milletvekilleri 2015 yılında yapılacak seçimler için 22 şubat tarihine kadar kongre süreci devam ettiğinden herhangi bir aday adaylığı çalışması yapılmayacağını, mart ayından itibaren belirlenen adaylarla Nevşehir’in 3-0 olan Ak Parti Milletvekili sayısının haziran 2015’te de 3-0 olarak sonuçlanması için canla başla rehavete kapılmadan aday kim olursa olsun çalışılması gerektiğini ve bu noktada ilçe yönetimlerine çok iş düştüğünü vurguladılar.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’in yapmış oldugu açıklamada ise 2015 seçimlerine kısa bir süre kalmasından dolayı teşlikat çalışmalarına hız vermeleri gerketigini açıkladı ..

Acıgöl ilçesinin bu konuda çok iyi oldugunu belirten Tanrıver gerek cumhurbaşkanlığı seçimi gerekse yerel seçimlerde rekor oy alan Acıgöl ilçemiz hem Acıgöl’ü hemde Nevşehiri onurlandırmıştır..

Rehavete kapılmamanın gerektiginin altını çizen Tanrıver gerek İlçe Gerekse Belde ve Köy teşkilatlarında daha iyi çalışarak   2015 seçimlerine hazır bir şekilde grip Gerek Acıgölde Gerekse Nevşehirde yeni bir rekora imza atıp 4.dönemdede 3.0 yapmak istiyoruz ve bunun için gerçekten aralıksız çalışmamız gerekiyor dedi..

Tanrıver AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan gül’e ve Yönetim Kuruluna Başarılar diledi…

Milletvekillerini, İl Başkanını ve Belediye Başkanını il yönetimiyle birlikte Acıgöl’de ağırlayan İlçe Başkanı Ramazan Gül ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.