AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı tam kadro kapalı pazar yerini ziyaret ederek, AK Parti'nin 21. Kuruluş yıldönümünü "Bir Olduk 21 Olduk" teması ile vatandaşlarla birlikte kutladı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında, Milletvekilleri, Belediye Başkanı Mehmet Savran, Merkez ilçe Başkanı, İl Kadın Kolları,  İl Gençlik Kolları ve yönetimi tam kadro Nevşehir kapalı pazar yerine çıkarma yaptılar.

AK Parti’nin 21. yıl dönümü dolayısıyla Kapalı Pazar yerinde Nevşehirli vatandaşlara lokma tatlısı ikramında bulunan AK Parti teşkilatı, pazar esnafınada hayırlı işler dileklerinde bulundu.

"Bir Olduk 21 Olduk"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Milletimizin partisi, AK Parti’mizin kuruluşunun 21. yıl dönümü vesilesiyle AK PARTİ Nevşehir ailesi olarak Nevşehir Kapalı Pazar yerinde hemşehrilerimize lokma tatlısı ikramında bulunup, emektar pazar esnafımıza da hayırlı ve bereketli kazançlar diledik. Ümmet için , torunlarımızın, gençlerimizin geleceği için nice 21 yıllara..." dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ; "Bir Olduk, 21 Olduk. Milletin partisi, AK Partimiz 21 yaşında. Millete hizmet yolunda daha nice yıllara." dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran'da; "Kapalı pazar yerimizdeyiz…AK Kadrolarımız ile beraber partimizin 21 Yaş gününü Nevşehirli vatandaşlarımız ile beraber kutladık. 21 yıldır milletimize hizmet yolunda ilk günkü aşkla durmak yok yola devam... Nice AK yıllara inşallah." dedi.