AK Parti Nevşehir il teşkilatı Parti içi Eğitim Kampı ve istişare toplantıları Kozaklı Divaisib Termal Resort Hotelde yapılıyor. Kampa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karaca, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ile Nevsehir il ,ilçe teşkilatları kadın kolları gençlik kolları ana kademeler katıldı.

Kozaklı Divaisib Termal Resort Hotelde düzenlenen Kampa dair açıklama da bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş,"Nevşehir İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu Mart ayı İl Danışma Meclisi ve İstişare Toplantısına katıldık. Nevşehir’li dava arkadaşlarımızla Türkiye'nin son yüzyıldaki en önemli seçimi 2019 için gece gündüz çalışmak için sözleştik.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar; "Ak Parti Nevşehir Ailesi olarak 1. Eğitim ve kaynaşma programımıza Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Ataş ve Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Harun Karaca nın katılımları ile başlamış bulunmaktayız.. Hayırlara vesile olsun inşallah..." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir İl Başkanlığımızca düzenlenen I. Teşkilat içi eğitim ve kaynaşma kampımızda da bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkan Yardımcımız Sn Mustafa Ataş’a ve Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Harun Karaca'ya teşrifleri için şükranlarımızı sunuyoruz." 

Millete Hizmet Yolunda‬ ‪Kutlu Yürüyüşe Devam.‬

Kozaklı kampında konuşan Milletvekili Açıkgöz; "AK Parti Nevşehir Mart ayı İl Danışma Meclisi toplantımızdayız. “2019’a giden yolda bir ve beraberiz. Dünya lideri, Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimiz ve Güçlü Türkiye için gece gündüz demeden AK sevdayla çalışıyoruz‬.”dedi. 

Milletvekili Açıkgöz, "Nevşehir İl Başkanlığımızca düzenlenen I. Teşkilat içi eğitim ve kaynaşma kampımıza  İlçe Başkanları toplantımızla devam ediruz. AK sevdalılar bayram havasında 2019’a hazırlanıyor. Bizim sevdamız Türkiye 15 yıldır biz milletimizle el ele gönül gönüle yürümeye devam ediyoruz" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'de, "Kozaklı’da teşkilat kampımız teşkilat başkanımız Mustafa Ataş ve Başkan yardımcımız Harun Karaca’nın katılımıyla büyük bir heyecan ve katılımla başladı.Şehrimiz ve partimiz için hayırlı olsun..." dedi.

Öte yandan Kozaklı halkının toplantıya ilgisi büyük oldu. AK Parti Kozaklı kampında gerek Milletvekillerine gerekse Genel merkezden gelen misafirlere büyük ilgi var.