AK Parti'nin 16. kuruluş yıldönümü etkinlikleri için Ankara'ya gelen Nevşehir İl ve ilçeTeşkilatı mensupları ile milletvekilleri Sincan'da buluştular.

Bu akşam saat:19.30'da başlayan etkinlikte Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım konuşma yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla kuruluş yıldönümü sade bir etkinlikle kutlanacak. Sincan’daki etkinlik alanına AK Parti hakkındaki yayınlardan oluşan mini bir kütüphane kurulacak. Törende AK Parti'nin 16 yıllık hikâyesini anlatan bir film gösterilecek. AK Parti şarkılarının seslendirildiği bir de konser verilecek.
Teşkilat yöneticileri, milletvekilleri ve bakanlarında davetli olduğu programa ilimiz Nevşehir'den de katılım sağlayanlar artasında AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Genel Meclis Başkanı süleyman Özgün,AK Parti İl Başkanı M.Ali Tanrıver, Merkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz, Gençlik Kolları,Kadın Kolları ve ilçe,belde başkanlarıyla eski AK Parti Nevşehir Milletvekillerinden Rıtvan Köybaşı da yer aldı.