AK Parti'nin bugün Ankara'da yapılacak 7'nci olağan büyük kongresine Nevşehir Teşkilatları tam kadro gitti. Gözler, MKYK’ya kimlerin gireceğine çevrildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 manifestosunu açıklayacağı 7’nci olağan büyük kongreye; AK Parti İl ve ilçe teşkilatları ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri ile mahalle başkanları katılacak. Ankara Spor Salonu’nda, “Türkiye için güven ve istikrar” vurgusunun yapılacağı kongreye gidecek yaklaşık 3 bin partili, dün geç saatlerde Ankara’ya hareket etti.

MKYK MERAK EDİLİYOR
AK Parti’nin saat 10.00’da başlayacak büyük kongresinde, ilimiz Nevşehir'den 6 delege ile birlikte doğal delege olan 2 milletvekilinin oy kullanma hakkı bulunuyor. Nevşehir'den MKYK’ya girecek isim olup olmadığı merak ediliyor.

BÜYÜK KONGRE DELEGELERİ
Kongrede Nevşehir delegasyonunda yer alan İl Başkanı Ali Kemikkıran'ın yanı sıra Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Türker ve önceki dönem İl Başkanı M. Rauf Yanar kurultayda Nevşehir adına oy kullanacaklar. Aynı zamanda AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'de
 doğal delege oldukları için oy kullanma hakkına sahipler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "AK Şölenimiz, 7. Olağan Büyük Kongremizde Nevşehir olarak tam kadro Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan'ın yanındayız”dedi.

Açıkgöz; "Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan'ın “Ülkemizi ve milletimizi, sürekli kendi iç sıkıntılarıyla meşgul ederek son iki asırdır köklü değişimlerin dışında tutanlar, yine aynı oyunun peşinde. Ama bu defa başaramayacaklar. Çünkü bu defa farklı bir Türkiye var”# TürkiyeİçinGüvenVeİstikrar. Kongremizin Ülkemize, Milletimize ve Partimize hayırlı olmasını diliyorum.." ifadelerine yer verdi.