AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve beraberindeki heyet Hacıbektaş köyleri ile Avanos ilçesine bağlı Kalaba Beldesini ziyaret ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "İl Başkanımız Ali Kemikkıran, Milletvekilimiz Yücel Menekşe, İGM Başkanımız Gürbüz Dinç, İlçe Başkanımız, Kalaba Belediye Başkanımız, İGM Üyelerimiz, Köye Muhtarlarımız ve hemşerilerimizle birlikte Sevdamız Nevşehir diyerek belde ve köylerimizde Gönül Seferberliği’mize bugün de devam ediyoruz;

✅Kızılağıl Köyümüzde işletme ziyareti,

✅Hacılar Köyü ziyareti,

✅Büyük Burunağıl Köyü Muhtarımız Naki Can’ın oğlunun düğün merasimi,

✅Karaburna Köyümüzde düğün merasimi,

biz, büyük bir aileyiz Nevşehir…" ifadelerinde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Hacıbektaş Kızılağıl köyümüzde yapımı tamamlanarak faaliyete geçen Özer Tarım ve Tohumculuk işletmesinin açılışını yaptık. Bölgemizde hububat alımında çiftçilerimizin destekçisi olmak için kurdukları tesisin başta işletme sahibi Atilla Özer’e ve çalışanlarına hayırlı olsun." dedi.

Renkli görüntülere sahne olan ziyaretlerde çiftçi ve vatandaslar AK Partililere büyük ilgi gösterdi. Vatandaşların buluşmalarda belirttiği bütün sorun ve sıkıntılar ile beklentiler ilgili yerlere bildirilmek ve çözüm yolları aranmak üzere not alındı.