AK Parti Nevşehir İl Başkanı M. R. Yanar ve Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar beraberinde yönetim kurulu üyeleri Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerine devam etti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar ve Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar STK ve Kurum ziyaretleri kapsamında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Arif Parmaksız ve Nevşehir Karoserciler Marangozlar ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Ramazan Vedat Kokmaz'ı ziyaret etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar yaptığı açıklamasında istişare ve gönül birliği içerisinde, her türlü düşünceye açık olarak ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirterek, "Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın, Dernek, Vakıf, Sendika her ne olursa olsun tamamını ziyaret ederek AK Parti Nevşehir teşkilatımıza bir tavsiyesi var mı? Nevşehir’de şöyle bir hizmet yaparsa iyi olur diyeceğimiz düşünceler var mı? Varsa onları dile getirmek, dinlemek ve hemhal olmak için bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz."dedi.

Vatandaşlarımızın ilimizde müreffeh bir yaşam sürmesi için gayret gösterdiklerini ifade eden Avşar, "Bizim ilk öncelikli çalışmalarımız arasında bize ihtiyaç duyulan her yerde bizlerin var olması. Toplumsal ve Sosyal konularda, daha duyarlı olmak.Vatandaşlarımızın taleplerine yetişmek ve her türlü konuda onlara hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çabalıyoruz." şeklinde açıklamada bulundu.