AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı üçüncüsü düzenlenen Teşkilat Akademisi'ni birbirinden değerli konuşmacılar ve teşkilat mensuplarının yoğun katılımı ile gerçekleştirdi.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen AK Parti Kasım ayı İl Danışma Toplantısının ardından, Prof. Dr. Mehmet Şahin (Yazar),  Faruk Çelik (Eski Bakan), Ersin Çelik (Yazar), Ömer İleri (Genel Başkan Yrd.)nın eğitimci olarak katıldığı AK Parti Teşkilat Akademisi eğitim  programına AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, belediye başkanları ile partililer katıldı.

Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı "Türkiye'nin Yeni Yüzyılı" vizyonunun verdiği heyecanla çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi.

Kemikkıran, “2023’e kadar tüm Türkiye genelinde bütün teşkilatlarımızda olacak şekilde çalışmalarımızı dozunu arttırarak devam ettireceğiz. Çünkü 2023 seçimleri gerçekten Türkiye’nin geleceğiyle ilgili önemli bir seçim. 2023 seçimleri Türkiye’nin gelecek adına en önemli eşiklerden birisidir. Bunu aşmak mecburiyetindeyiz” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE’NİN GELECEK 100 YILINI ŞEKİLLENDİRECEK”

2023’te gerçekleşecek seçimlerin Türkiye’nin gelecek 100 yılını belirleyeceğine dikkat çeken AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Teşkilatları olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öndeliğinde her alanda güçlü Türkiye hedeflerine her zaman sağlam adımlarla yürüdüklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Türkiye Yüzyılı vizyonu kapsamında düzenlenen Teşkilat Akademisi programımızdayız. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda, Cumhurbaşkanımız Sn. RTErdogan’ın liderliğinde 20 yıllık millete hizmet yolculuğumuzda yeni bir döneme giriyoruz. Hayırlı olsun." dedi.

Basın açıklamasının ardından basına kapalı olarak devam eden eğitim programında; Yazar Prof. Dr. Mehmet Şahin (Sıkça sorulan sorular), Eski Bakan Faruk Çelik (Seçim 2023), Yazar Ersin Çelik (Siyasal iletişim ve yeni medya), Genel Başkan Yrd. Ömer İleri ( Türkiye Yüzyılı ) konularında bilgi verdi.