Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İç Anadolu Bölgesinden Sorumlu TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yerel seçimler kapsamında Kırşehir ve ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Yaklaşan yerel seçimler kapsamında Kırşehir'e giden AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yerel seçim çalışması kapsamında Kırşehir merkeziyle Bozcatepe ve Mucur ilçelerinde Ak Parti teşkilatı ile vatandaş ve esnafları ziyaret etti.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Kırşehirli hemşerilerimizi Genel Merkez Yerel Yönetimler çalışmalarımız kapsamında ziyarete devam ediyoruz.‬ ‪“AK PARTİ milletimizin partisidir, 16 yıldır milletimizle el ele gönül gönüle yürümeye devam ediyoruz. Hep birlikte çalışacağız, yine aziz milletimiz kazanacak.” dedi.

Çorum, Sivas, Eskişehir, Kırşehir, Kırıkkale, Yozgat tan sorumlu olarak AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı görevine getirilen TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yerel seçimler kapsamındaki çalışmalarını değişik illerde de sürdüreceklerini belirtti.