AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ve yönetim kurulu üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla  www.fibhaber.com internet gazetemiz bürosuna ziyarette bulundu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla beraberinde Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte FİB Haber Gazetesini ziyaret ederek, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal ile bir süre sohbet etti.

Kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesini ilke edinmiş̧ tarafsız ve özgür basının demokratik, şeffaf ve gelişmiş̧ devletlerin önemli güçlerinden biri olduğunun vurgulandığı ziyarette, FİB Haber Merkezininde dürüst, objektif, şeffaf bir yayıncılık yaparak, örnek basın mensupları oldukları değerlendirildi.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette İl Başkanı Kemikkıran,’’10 Ocak çalışan gazeteciler günü vesilesiyle gazeteci dostlarımızı ziyaret ediyoruz. Gece gündüz çalışan dostlarımızın günlerini tebrik ediyoruz. Gazetecilerimiz ile hep birlikte çalışıyoruz. Bu günde ziyaret etmek istedik. Birlikte nice 10 Ocak günlerini görmeye’’ dedi.

Ziyaretlerinden duyduklarını memnuniyet dile getiren FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal'da, “Siyaset ülkeye ve memlekete hizmet için yapılır. AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ve yönetim kurulu üyelerinin ülke ve Nevşehir için yaptıkları çalışmaları, verdikleri hizmetleri titizlikle takip ediyoruz. Başarılı çalışmaları nedeniyle Ali Bey ve ekibini yürekten kutluyoruz” dedi.