AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları tarafından düzenlenen sahur programına katıldı.

Milletvekili Açıkgöz ile birlikte Pforzheim Parkında düzenlenen sahur programına, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, parti yöneticileri ve gençler katıldı. AK Gençlerin sahur proğramının özel konukları ise Dursun Ali Erzincanlı ve Kürşat oldular.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Nevsehir AK Genç Kolları Başkanımız Ahmet Dolaşmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen sahur programında AK Parti Nevşehir teşkilatımızla, gönül dostumuz değerli sanatçımız Dursun Ali Erzincanlı ve hemşerimiz Kürşat ile birlikte genç kardeşlerimizle bir aradayız. “Cumhurbaşkanımız Sayınn Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Sevdamız Nevşehir, güçlü Türkiye için bir ve beraber olarak daha çok çalışacağız. Gençlerimize bu anlamda daha çok görev ve sorumluluk düşüyor. Tüm genç kardeşlerimize tek tek ulaşarak güçlü Türkiye sevdamızı anlatacağız. Kazanan Türkiye olacak, kazanan gelecek nesillerimiz olacak.” dedi.

Açıkgöz konuşmasının devamında; “Makamımız aşk, usulümüz edeptir bizim./ Kapımıza değil, gönlümüze vuran buyursun...” (Şems-i Tebrizi)

Bir Sevdadır Nevşehir. #BeklebiziKapadokya diyen herkese gönül kapılarımız da soframız da açıktır. Hayırlı Sahurlar"