Vekillerin Nevşehir mesaisi devam ediyor.

Hatırlanacağı üzere TBMM Genel Kurulu 24.dönem, 3. Yasama Yılını tamamlayarak 1 Ekim 2013 Salı gününe kadar tatile girmişti...


TBMM’nin tatil olması Nevşehir Milletvekillerinin sorumlu oldukları illerde ki çalışmalarını iki katına çıkardı. Yıl boyunca Ankara’da mesai yapan Nevşehir vekilleri, şimdi illerde teşkilatlarının hazırladığı çalışma programlarını uyguluyor.

İlimiz Nevşehir de en çok çalışan ve yerel seçimlerde de en şanslı parti olarak görülen Ak Parti Milletvekillerinin programları hazır. AK Parti’li vekiller ilk olarak ilçe ve belde ve köylerde sonra yoksul sofralarında iftar yapacak daha sonra üyeleriyle çay sohbetine oturacak.

MİLLETVEKİLLERİNE TATİL YOK...

Sadece TBMM Genel Kurulu’ndaki çalışmalarla sınırlı kalmayan Nevşehir milletvekilleri asıl sorumlu oldukları Nevşehir de de yoğun mesai harcamaya devam ediyorlar.

Seçildikleri ilk günden bugüne biribirleriyle uyumlarıyla dikkat çekerek memnuniyet yaratan Vekillerimiz yine  şimdiye kadar olmadığı kadar Nevşehir i köy ilçe belde demeksizin sokak sokak gezdiler.Her yıl olduğu gibi Ramazan ayındada boş geçmeyen vekiller kendi evlerinden daha çok vatandaş sofralarında iftar programlarına katılarak onlarla birlikte oluyorlar.

Acıgöl,Avanos,Gülşehir, Derinkuyu ve Ürgüp ilçelerinde İftar programlarına katılan Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider in dünkü durağı Kozaklı ilçemiz oldu...

Önümüzde ki hafta Vekillerimizin Hacıbektaş ilçesine de giderek ziyaret gerçekleştireceği belirtildi.


AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider in dünkü Kozaklı iftarın da AK Parti Nevşehir il ilçe teşkilatı, Belediye Başkanları ve köy muhtarlarıyla geçen 1 senenin muhasebesi, gelecek yılın planlaması yapıldı.İftar ve toplantı sonrası içilen çayların ardından ayrıldılar.