NEVŞEHİR(MHA) 7 Haziran seçimlerinin hemen öncesinde bir konuya dikkat çekmiş, ilimizdeki bazı siyasi partilerin kendi mülklerine, Parti binalarına sahip bulunurken, 13 Yıl iktidarda kalan AK Partinin henüz kendi binasına sahip olamadığını belirtmiştik. Seçimin en hareketli, en paralı partisi olan AK Partinin halen kendi mülkü bir parti binası yok.

Henüz Kendi Binasına Sahip Olamadı

Nevşehir tarihinde ilk kez 55 Milletvekili aday adayının ortaya çıktığı engelli ve bayan aday adayları haricindeki milletvekili adaylarının 5 bini Parti genel merkezine, 5 bin TL’si de Parti il başkanlığına olmak üzere 10 bin TL adaylık ücreti yatırdığı AK Parti’de 13 yılın ardından hala Partinin kendisine ait bir binası olamadı.

Hasan Ünver ile başlayan ardından Erdal Feralan, Zafer İnanır, Kazım Sunar, Ersan Erkut gibi isimlerinde il başkanlığı döneminde sahip olunamayan Parti binasına şimdilik M. Ali Tanrıver döneminde de sahip olunamadığı gözleniyor.

Konuyla ilgili seçim öncesindeki haberimizi de cevapsız bırakan İl Başkanı M. Ali Tanrıver’in seçimin en paralı partisi olması itibariyle neden hala bir parti il binasına sahip olamadığına açıklık kazandırıp kazandıramayacağı da merak konusu.