NEVŞEHİR(MHA) AK Partinin Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlediği ve teşkilat mensuplarının yanı sıra Milletvekilleri, İl Başkanı, Merkez İlçe Başkanı, Gençlik Kolları Başkanının da katıldığı toplantıda dikkat çeken ayrıntılardan biri de AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’in Milletvekilliğinde ikinci dönemini sürdüren A. Erdal Feralan’a teşekkürü oldu.

Kendisinin geçtiğimiz 2011 Seçimlerinde birinci sıra Milletvekili adayı olarak kamuoyunun bildiği, ya da bilmediği bir çok konuda kendisini siper ettiğini söyleyen Gizligider, 3.5 yıla ulaşan kendisinin Milletvekilliği döneminde de Feralan’ın desteğini, ağabeyliğini hep yanı başında hissettiğine vurgu yaptı.

Nevşehir’in 2015 seçimlerinde yeni bir rekora koşacağına inandığına da sözleri arasında yer veren AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, “Öncelikle tüm teşkilatlarımıza AK Partinin bugünlere gelmesindeki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Nevşehir yeni bir rekora hazırlanıyor. 105 bin oy ile Nevşehir 2011 yılındaki seçimde rekor kırmıştı. Oy oranı olarak baktığımızda ise Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Liderimiz, Reisimiz Sayın Recep Tayip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçtiğimiz seçimde % 64.3’lük bir başarı elde edilmişti. Bakalım bu rekor 2015 seçimlerinde nereye doğru gidecek. Ben yeni bir rekorun eşiğinde olduğumuzu düşünüyorum. 3.5 Yıllık Milletvekilliğim dönemimde bana olan katkılarından dolayı Samimiyetle, Yürekten Milletvekili ağabeyimiz Sayın Ahmet Erdal Feralan’a teşekkür ediyorum. Şu kadarını söyleyeyim 24. Dönem Milletvekilliğim belli oldu ve ilk tebrik edenlerden biri de Sayın Ahmet Erdal Feralan’dı. O dönemde birinci sıra milletvekili adayı olarak benden daha fazla bu işi göğüsledi. Ve bu yapıya halel gelmesin diye inanın bir çok zaman bildiğiniz ya da bilmediğiniz bir çok olaya kendisini siper etti. Allah Razı Olsun Sayın Vekilim” diye konuştu.