NEVŞEHİR(MHA) Bölücü terör örgütünün bebek katili elebaşı Abdullah Öcalan’ı sorgulayan Komutan emekli Albay Hasan Atilla Uğur, Vatan Partisi Nevşehir İl Teşkilatının düzenleyeceği bir konferansta Nevşehir’de olacak.

07 Mart 2015 Cumartesi günü Saat 13.30’da Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde Nevşehirlilere seslenecek olan Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, terörle mücadele konusunda ülkemizin geldiği durumu da konferansında değerlendirecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Vatan Partisi İl Başkanı Prof. Dr. Meliha Atalay, “Bilindiği gibi 15 Şubat 2015 tarihinde İşçi Partisi, Ankara Arena Merkezinde Olağanüstü Kongresini yapmış ve Üyelerinin oy birliği ile  Partinin adı ''Vatan Partisi''olarak değiştirilmiştir. Vatan Partisi'ne, kendisini vatansever, milliyetçi, devrimci, Atatürkçü olarak gören, ülkemizin bölünmesine karşı çıkan, bölücü değil birleştiricilikten yana olan binlerce yurttaşımız üye olmaktadırlar. Yurttaşlarımız ülkemizde olup-biten her şeyin, insanlarımıza dayatılan çağ dışı uygulamaların, Cumhuriyetimizi bitirme, yok etme planlarının farkında ve bilincindedir. Vatan Partisi ve yurtsever insanlarımız ülkemizin bölünmesine asla izin vermeyecektir. Bu görüş ve anlayış kapsamında Abdullah Öcalan'ı sorgulayan Komutanımız emekli Albay, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sn Hasan Atilla Uğur 07 Mart 2015 Cumartesi günü Nevşehir'e gelecek ve''Türkiye'nin Çıkış Yolu'' konulu bir Konferans verecektir. Konferansa Tüm Halkımız davetlidir” açıklamalarında bulundu.