AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından organize edilen buluşmada AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ile ‪önceki dönemlerde milletvekilliği, il ve ilçe teşkilatlarında yöneticilik yapanlar ve ailelerinin davet edildiği vefa kahvaltısında bir araya geldiler.

'Dünden Bugüne, AK Parti Nevşehir Vefa Buluşması' hakkında açıklamada bulunan Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı; "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinde siyaset yapmak ayrıcalıktır, onurdur. Ancak onun partisinde olmak aynı zamanda sorumluluk gerektirir. Onun kadar çalışmayı, yorulmayı gerektirir. Bu dava sadece Tayyip Erdoğan’ın davası değil, hepimizin davası” dedi. 

ESKİ YENİ AYRIMI YOK
Eski yada yeni kavramı gözetmeden AK Partiye gönül vermiş, teşkilatta farklı görevlerde bulunmuş bütün herkesle bir arada olmaktan mutlu olduklarını ifade eden Rasim Arı; "Vefanın sadece semt adı olmadığını bu yolda yürüdüğümüz yol arkadaşlarımızla vefanın Nevşehirde her zaman gösterildiğini bu programda gördük" dedi.

Arı "2001'den bu yana‬‪ Davamızın sancaktarlığını yapan Ak Partimizin her bir kademesinde emeği geçen eskimez teşkilatçılarımızla beraber Kahvaltıda biraraya gelerek kucaklaşıp yepyeni hikayeler için sözleştik. Biz Nevşehirli hemşehrilerimiz ve AK Parti'li dava arkadaşlarımız ile büyük bir aileyiz.” diye konuştu.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı’nın düzenlediği vefa yemeğine, AK Parti 23. Dönem Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede, 24. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan, 24. 25. ve 26. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Eski İl ve İlçe Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Nevşehir’deki AK Partili İlçe ve belde belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanlarıyla çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar'da; "AK Davaya Gönül vermiş 2001'den bu yana Davamızın sancaktarlığını yapan Ak Partimizin her bir kademesinde emeği geçen eskimez teşkilatçılarımızla beraber kahvaltıda bir araya gelip kucaklaştık. Her zaman söylediğimiz gibi Biz büyük bir Aileyiz ." dedi.