AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, seri ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Arı, bugünde AK Parti Nevşehir İl yönetim kurulu üyeleri ile birlikte program kapsamında esnaf, vatandaş, çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Sivil toplum kuruluşlarının toplumun çok önemli bir parçası olduğu ifaden eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, "Siyaset bir yana vatandaşlarımızın gönüllerine dokunmak, gönüllerine girmek bizim en büyük hedefimiz, zaten gerisi gelir" dedi.

Rasim Arı ve beraberindeki heyet ilk ziyaretini Kapadokya Öğrenci Servisi Kooperatifine gerçekleştirdi. Bu ziyaret kapsamında servis şoförleriyle bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve şoförlerin sorunlarını dinledi.
Program kapsamında ikinci olarak sanayide esnaf ziyareti gerçekleştirildi. Rasim Arı sanayi esnafı ile yaptığı görüşmenin ardından üretim bölümünde çalışan işçilerle bir süre sohbet etti. 
Program kapsamında sonraki ziyaret Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği'ne gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı’ya ve beraberindekilere ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Rasim Arı, beraberindeki heyet ile program kapsamında Birlik Vakfı, Kadem, Muhasebeciler Odası ve Memur-Sen'e de ziyaretlerini gerçekleştirdiler.
Rasim Arı  son ziyaretini Karapınar'daki Kur'an Kursuna gerçekleştirdi. Kur'an Kursunda okuyan öğrencilerle akşam yemeğinde bir araya gelen Arı öğrencilerle ve eğitmenlerle bir süre sohbet etti.
Arı yaptığı konuşmada,"Ben de sizler gibi Kur'an Kursunda yatılı olarak büyüdüm. Sizlerin geçtiği yollardan geçerek bugünlere geldim. Bir abiniz olarak her zaman yanınızdayım. Karapınar Kur'an Kursu yalnızca Nevşehirimiz için değil tüm Türkiye için önemli bir eğitim kurumu. Buradan çıkan hafızlarımız ve din görevlilerimiz şu an ülkemizin bir çok noktasında görevlerini ifa etmektedirler. Bu sebeple burada büyük bir özveri ile görev yapan eğitmenlerimizi de canı gönülden kutluyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.